Nu börjar sommaren!

06/09/2017

Idag är det precis en vecka sedan alla studenter i Uppsala sprang ut genom skolans dörrar för sista gången. Det var nog en späckad dag för många, och så även här på bageriet. Här gjordes det tårtor på rullande band. En av årets mest hektiska dagar, men också en av årets roligaste dagar! Det är så roligt att möta alla glada och förväntansfulla kunder, uppklädda och somriga. 

 

Och idag är det skolavslutning för många barn och ungdomar i stan. Även denna dag har det varit full rulle här på bageriet, många familjer som vill komma hit och fika för att fira in sommaren. Jätteroligt tycker vi! 

 

Nedan följer lite bilder från studentdagen. 

 

Glad sommar önskar vi! 

 

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Please reload

Senaste inlägg

March 19, 2019

October 24, 2018

September 28, 2018

March 13, 2018

March 7, 2018

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© Copyright 2017 - Bageri Brantingstorg AB